Pokud chcete s touto cukrářskou surovinou potahovat dort, pak Vám můžeme doporučit jakýkoliv poměr. Jednotlivá čísla poměru určují, kolik je v surovině ořechů a cukru. Při výběru toho správného, se Vám bude se surovinou snadno pracovat a dort jednoduše potáhnete podle Vašich představ. Jestli chcete ale modelovat figurky, kytičky a jiné ozdoby, pak je nejvhodnější poměr 1:3. Ostatní poměry se používají právě pro potahování nebo jako náplň do různých čokoládových bonbonů a pralinek.

Známá cukrářská surovina

Pravá marcipánová hmota má výbornou, jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Její původ můžeme nalézt v Orientu. Dneska už ji zná prakticky každý a téměř každá správná hospodyňka má zkušenost s jejím zpracováním. Většinou se využívá na zkrášlování a dochucování dortů, muffinů a zdobení různých zákusků. U nás si jej můžete snadno objednat z pohodlí domova. Můžete vyzkoušet třeba novinku v naší nabídce, kterou je Odense extra bílý. Snadno potáhnete dorty nebo vymodelujete jedinečné jedlé figurky.